Kapcsolat

Keressen minket bátran!


Premium Products Értékesítése:

Weboldal üzemeltető cégneve: Közérzetjavító és Háztartási Eszközök Üzlete Kft.

Weboldal tulajdonosa: GENERAL PARTNERS MANAGEMENT LONDON LTD.

Főbb partner cégek, aki az üzlet belső területén gazdasági tevékenységet végezhet:

JOBLINE Europe Kft.

Vitality Products Company Kft.

VitalityHome Magyarország Kft.


Elérhetőségek
Telefon: +36 70/425-8580 (magyar, angol, török)
E-mail: info@rliuzletek.hu
Levelezési cím: 1038 Budapest Pusztakúti út 10.A.ép.3.em.5.

Márka üzletek címei: 

1088 Budapest Luther utca 1/a. Üzlet fantázia megnevezése: VITAL ÜZLET

Tájékoztatás! Üzleteink nem orvosi rendelők, nem orvosi intézmények, nem klinikák és nem is kórházak, egészségügyi intézmények! Cégünknél kiskereskedelmi tevékenység folyik, kizárólag üzlethelyiségben, üzleti tárgyalás keretein belül. A Kft. és annak megbízottjai más tevékenységet nem folytatnak! Az eszközök,- amik értékesítés céljából megtalálhatóak az üzlet kirakatában vagy akár az üzlet belső területén-, részére gyógyhatást nem biztosít a VitalityHome Magyarország Kft., azaz az eladó cég! Az üzlet területén, több gazdasági társaság is működik, működhet, akár gazdasági tevékenységet is végezhet! Az üzlet területén több test-elemző (állapotfelmérő) teszt elérhető, de ezen tesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, ezen tesztek nem egészségügyi vizsgálatok, nem orvosi kezelések. Mindig figyelmesen olvassa el az üzlet belső területén kihelyezett tájékoztatókat, figyelmeztetéseket, a félreértések elkerülése érdekében! A tájékoztatás nem teljeskörű!

Tájékoztatás! Tisztelt Vásárlóink, Önökért tesszük, hogy hiába üzlethelyiségen belül vásárolnak, cégünk méltányosságból biztosítja a 14 napos indoklás nélküli elállás lehetőségét a termék átvételtől számítva, hiszen megtehetnénk, és sok magyar kereskedelmi cég meg is teszi, hogy ha kirakatos, utcafronti üzlethelyiségben vásárol, a terméket nem mondhatja le, nem viheti vissza, ha átvette, hiába nem tart rá igényt, mert meggondolta magát pár nap után! A jogszabályok szerint ezt megtehetik a kereskedelmi cégek, üzletben vásárlás esetén! Mi az ilyen cégektől elhatárolódunk, és Önöknek biztosítjuk a jól átgondolt, megfontolt vásárlás lehetőségét, hiszen Önökért dolgozunk nap, mint nap és véleményünk szerint ez így a korrekt kereskedelmi magatartás!


Cégünk nem fordít hátat az általános gyógyászatnak, sőt szükségszerűnek és elengedhetetlennek tekinti azt. Elismerjük az orvostudomány munkáját és eredményeit, nem célunk ezeket helyettesíteni.

"Célunk, hogy vásárlóink mindig, minden esetben megkapják a kellő és teljeskörű tájékoztatást, és mi lehessünk az Ön közérzetjavító partnere, akire számíthat, akiben megbízhat! Ezért kezdjük minden üzleti tárgyalásunkat úgy, hogy miben segíthetünk?"

A TÁJÉKOZTATÁS NEM TELJESKÖRŰ!

Írjon nekünk!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben