Bemutatkozás

Cégünk filozófiájaCégünk, az ember egészségét tartja a legfontosabb értéknek,
 amely minden egyén tulajdona. Az egyénre épülnek a családi és társadalmi kapcsolatok, és ebben a hálózatban a teljesítés hatékonyságát, sikerét, a mindennapok életörömét az ember egészségi állapota határozhatja meg. Így válik az egészség közüggyé. Missziónknak tekintjük az emberek gondolkodásának formálását, az egészségtudatos magatartás kialakítását. 

Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy az emberek számára több lehetőséget nyújtsunk a magyar piacon a közérzetjavítás, vitalitás megőrzésének irányába.

Sikereinket nem csak az egyedi tervezésű, fejlett kivitelezésű és prémium kategóriás termékeinknek köszönhetjük, hanem annak, hogy munkatársaink saját hivatásuknak tekintik az embertársaik megsegítését. Termékeink, eszközeink nagy része saját márkás, és prémium kategóriás, de cégünk mindig, minden esetben törekszik arra, hogy az Európai piacon a legjobbnak mondható közérzetjavító, wellness eszközöket szerezze be és ezen eszközöket ajánlani tudja érdeklődőinek, vásárlóinak!


Exkluzív üzlethelyiségeink nagy kirakattal, utcafronti bejárattal, színvonalas megjelenéssel fogadják ügyfeleinket és ez által az alternatív fogalmakat megismerhetik a közérzetjavításban. Terápiáink,- amik nem minősülnek orvosi terápiának-, megismerése és eszközeink megvásárlása mellett, részt vehetnek egy orvosi diagnózist nem helyettesítő állapotfelmérő-teszten, amely nemcsak átfogó feltételezett képet nyújthat testi állapotukról, hanem akár a rejtett és lappangó betegségeikre is rámutathat. A teszt elvégzése után tanácsadó (eladó) munkatársaink javasolni szokták, hogy keresse fel mihamarabb kezelő orvosát, mivel cégünk tanácsadó munkatársai feltételezik, hogy akár egészségügyi problémák állhatnak fent az érdeklődő, vásárló személynek.

A teszt felmérést követően az üzlet területén, üzleti tárgyalás keretei között az eredményeket részletesen átnézve, feltételes módban kiértékelésre kerülnek közérzetjavító referenseink segítségével, akik végül a legkedvezőbb és legjobb megoldást ajánlják mindenki számára, ezt maximálisan egyénre szabva teszik.Büszkék vagyunk arra, hogy fennállásunk óta egyre többen fordulnak hozzánk és tisztelnek meg minket bizalmukkal! Ezúton is köszönjük!


Cégünk nagyon fontosnak tartja, hogy személyesen konzultáljon vendégeivel, meghallgassa az egészségügyi problémáit, és arra tanácsoljon akár eszközöket. Termékeinket állandó ellenőrzéseknek tesszük ki, és a mai modern technológiával felvéve a versenyt, állandóan fejlesztjük, hogy kimagaslóan a legjobbak lehessünk a magyar, vagy akár az európai piacon is. Cégünk mindig figyel arra, hogy az áraink versenyképesek legyenek, de a minőség megmaradjon. Újonnan nyíló üzleteinket megpróbáltuk a mai modern stílusban, de mégis barátságosan kialakítani, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat.

Üzletünk mindig elérhető nyitvatartási időben, hiszen állandó jelleggel próbáljuk ügyfeleinkkel a személyes kapcsolatot ápolni.

Számunkra ez nem csupán egy üzleti vállalkozás, hanem egy olyan jövőt formáló iránymutatás, ami segít példát mutatni az emberek számára a vitalitás fenntartásában.


,,Hisszük, hogy termékeink használata jobb életminőséget biztosíthat mindenki számára. Ezáltal javasolom mindenki számára, hogy egyszer fáradjon be és próbálja ki közérzetjavító, wellness eszközeinket.”

Tisztelettel: VitalityHome Magyarország Kft. csapata /GENERAL PARTNERS MANAGEMENT LONDON LTD. csoport tagja/

Minőség

Cégünk részben fő termékei, magyar termékeknek minősülhetnek, kisebb részben külföldről származhatnak. Cég vezetősége mindig figyel a prémium minőségre, hogy termékeink mindenki számára jó, megbízható termékek benyomását keltsék! Cégünknél, nagyrészben saját márkás (RLI, BALANCE márka) eszközök / termékek részesülnek előnyben, amit nagy valószínűséggel csak a a mi üzletünkben találhatóak meg (vagy partnereinél).

Szakértelem

Cégünk megbízott eladó munkatársai állandóan képzik saját magukat (akár külsős képzések, internet, szakkönyvek segítségével), emiatt bátran elmondhatjuk, hogy cégünk összes megbízott eladó munkatársa hiteles az általa felajánlott termék ismertetésében, bemutatásában.

Fontos tény, hogy cégünknél NINCSENEK természetgyógyászok, egészségügyi szakmunkatársak, a félreértések elkerülése érdekében!

Cégünknél lehetőség van részletben történő vásárlásra is, ezt kizárólag MNB (PSZAF) vizsgával rendelkező munkatársak végzik.

A tájékoztatás nem teljes körű!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben